sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Leikkihella, pupupaita ja iso kiitos SNY:lle!

Kauan odotettu leikkihella kotiutui vihdoin. Hella on ollut Jessellä, joka lupasi että pikkusisko saa sen nyt kun hän ei sillä enää niin leiki. Pieniä keittiötarvikkeita olen keräillyt kirppareilta ja joululahjaksi ostin kattilasetin. Lyyti sai mummulta vielä eilen toisen samanlaisen kattilasetin, joten nyt ainakin riittää välineitä!




Hellan ylle on tulossa hylly ja koukkuja, joihin virkkailen tässä joutessani pannulappuja ja ehkäpä pienn pyyhkeen. Näin alkuun tein kokeeksi muutamia vihanneksia jämälangoista. Vihreä pyörylä on tietysti kurkkusiivu :)




Ruttu Nutun ohjeella syntyi pupupaita. Lankana on Tempo, joka oli ehkä hivenen liian paksua. Seuraavaksi kokeilen jotain muuta. Toinen Tempo-paita on kuitenkin vielä tulossa puikoilla, tällä kertaa punainen. Ajattelin kokeilla jättää siihen lyhyet hihat ja neuloa helman hieman pidemmäksi, tunikamalliseksi. Katsotaan onnistuuko :) Tällekään ei ole vielä käyttäjää, joten en tiedä onko hihojen ja helman pituus ok.



SNY:lleni iso kiitos aivan ihanasta paketista! Olin aivan hurmaantunut noista puikoista ja anoppikin ihasteli niitä pitkän aikaa kun kävi. Anoppi toikin tullessaan käsityölehtiä joista bongasin kivan sukkaohjeen tuolle langalle :)

6 kommenttia:

  1. Hienon hellan on Lyyti saanut! Itsellä vähän suunnitelmissa josko tuunaisi meidän yöpöydän hellaksi, kun se joutuu muutenkin pois käytöstä kun tytölle tulee isompi sänky.
    Ja knit pron puikot on ihan parhaat, muilla en enää kudokkaan!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että paketti on tullut perille. Ihania juttuja olet leikkikeittiöön tehnyt ja keksinyt :)

    Tarkkaileppas postiasi ;)

    VastaaPoista
  3. aivan ihana tuo pupupaita, hauskoja nuo virkatut vihannekset sopii hyvin söpöön pikku keittiöön...

    VastaaPoista
  4. Ihana Hella ja loistavia vihanneksia!! Meillekin saa tehdä, kyllä Sara tykkäisi!

    VastaaPoista
  5. oho! et oo kohta kuukauteen kirjottanut mitään. oot mun jokapäiväisessä blogikiertely-kirjanmerkkikansiossa :)

    VastaaPoista
  6. Mahtavia virkkuuksia! Ihailen tuommosta taitoa :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!