perjantai 26. marraskuuta 2010

Ihana kamala viikko!

Meillä on takana viikko, joka oli ensin ihan kauhea, mutta nyt jo ihan kiva. Tosi kiva, oikeastaan!

Kauheudet:
- Lyyti on sairas. Koko tiistaiaamu meni tk:ssa
- Hukkasin kaksikymppisen
- Hirveästi tossutilauksia ja ihan hirvee stressi
- Mies iltavuorossa ja väsynyt. Ollaan nukuttu myöhään ja minä olen ravannut aamupäivien kallisarvoiset tunnit asioilla. Yhteistä aikaa on ollut päivisin vain... no, ei yhtään.
- Viikonloppuakaan on ollut turha odottaa, kun mies on sen ylitöissä

Ihanuudet, eli kuinka kaikki kääntyi hyväksi!
+ Lyyti on jo parempi. Tk:n henkilökunta oli tosi mukavaa - kerrankin!
+ Kaksikymppinen oli jäänytkin automaattiin, joka oli imaissut sen takaisin
+ Tossutilaukset pitävät kiireisenä ja niistä saa rahaa. Molemmat edellämainitut saavat minut tuntemaan itseni tärkeäksi. Sain maksettua kaksi yhteistä laskua, jotka mies yleensä joutuu maksamaan. Tuli kumman hyvä mieli.
+ Nyt on ylitöitä, kun vuosi sitten oli lomautuksia. Mies lupaili, että voisimme ylityörahoilla ostaa uuden sängyn. Vanhasta tulee loistava sohva/vierassänky lastenhuoneeseen.+ Tein onnistuneet vaihtarit ja näin ihana lakki kotiutui meille tänään. Kiitos Tiina! Lakki ei ole oikeasti noin iso, Lyyti vaan vähän valui sen sisästä. Toinen on vielä niin nuhassa ja naama ihan turpeana, niin en viitsinyt hirveästi kiusata :)


+ Jesselle voitin Auringonlasten Facebook-arvonnasta Ej sikke lej:n paidan! Tämä tuli myös postissa tänään ja menee pukinkonttiin.

Niin, ja Jesse tule meille tänään, vaikka luultiin että ei ehditä ottaa enää ennen joulua. Tulevat miehen siskon kanssa bussilla. Meillä onkin oikein vierasrumbaa nyt kun mun veli on ollut meillä koko viikon ja on vielä ensi viikonkin.

Torstaina tulee mun mummo ja me lähdetään miehen kanssa ulos. Mennään hotelliin yöksi, jos sellaista enää saa varattua näin lyhyellä varoitusajalla. Ilta vietetään YO-talolla, jossa miehellä on keikka. Ihanaa ja jännää, en ole tämän bändin keikalla vielä ehtinyt käymään, kun mies ryhtyi siinä soittamaan just samoihin aikoihin kun Lyyti syntyi.

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikko! Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Olipas hyväntuulinen postaus, tuli ihan itellekin hyvä mieli! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloisia kuvia! Ja positiivinen asenne :)

    VastaaPoista
  3. Hei, mun kaikki negatiiviset sukulaiset on käyny kommentoimassa tätä. Ottakaa oppia! :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!