tiistai 22. kesäkuuta 2010

Poimintoja tästä päivästä

Nappasin kameran kuvatakseni hauskasti nukkuvia kissoja. Samalla nappasin muutaman muunkin kuvan meidän kotoa.


Ensimmäinen asia jonka ostin minun ja miehen muuttaessa yhteen olivat nämä muoviset dinot cd-kaapin päälle. Vasta tämän jälkeen ostin meille sängyn!


Siivet ostin kotikuntani kirjakaupasta kun olin voittanut lukion julistepohjakisasta sinne lahjakortin. Lintsasin palkintojenjakotilaisuudesta ja jäin kiinni, kun voittaja julistettiin enkä ollutkaan paikalla vastaanottamassa palkintoa :D


Ajattelin ensin, että kiipeilypuun tasojen päällystäminen on hölmöä, joten päällystin kokeeksi vain ylimmän tason. Tämä oli kuitenkin menestys. Ylätaso, joka ei ennen ollut edes käytössä, on nykyään molempien lempinukkumapaikka! Nyt pitäisi korjata tuo repsottava kulma ja koittaa saada seuraava taso valmiiksi.


Laitoin tänään pitkästä aikaa roikkuvat korvakorut. Olen meikannutkin joka päivä. Alkaa olla jo sellainen olo, että ehkä olenkin ihan nätti. Sairaalasta kotiutuessani olin lähes varma, etten näytä hyvältä enää ikinä.

3 kommenttia:

 1. Voi pikku kisumisua! Meillä ainakin kissat tykkäävät nukkua ihan minkä tahansa villaisen päällä, villasukista torkkupeittoon. On pitkään pitänyt tehdä niille sellainen huovutettu pesä, mutta ikinä sille ei tunnu löytyvän aikaa.. :)

  VastaaPoista
 2. Mun kissat ei oo ees vilkassu sitä kiipeilypuuta sen alkuhuuman jälkeen, tuolien repiminen jatkuu siis ihan entiseen malliin :/ Millaset noi sun hiukset oikeen on? Näyttää jänniltä :) Ja voisitko joskus tehdä sellaisen perinteisen asuntopostauksen, missä näkyis noi huoneet ihan sillee "kokonaisina"? Olis hauska nähdä miten noi kaikki hienot yksityiskohdat sopii yhteen.

  VastaaPoista
 3. Annika: Tuo villahan se tosiaan taitaa olla. Kätevää kun saa sen avulla kissat huijattua nukkumaan just sinne minne ite haluaa!

  Ida: Mulla on siis ihan perus irokeesi, se on vaan niin pitkä ettei pysy enää ylhäällä, joten takatukka on ponnarilla ja etutukka kammattuna otsatukaks :) Mä voin tehdä asuntopostauksen ehkä... joskus... ku saan siivottua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit!