tiistai 30. maaliskuuta 2010

Hoitopöytä ja ihanaiset kissani!

Vauvan tuloa varten puuhastellessani minulla on ollut kaksi suurta rakkautta: Kissat ja kirkkaat värit. Inhoan kaikkea pastellisävyistä ja hempeää, mielestäni vauvanvaatteissa ja tarvikkeissa pitää olla reippaat ja iloiset värit.

Meillä oli valmiiksi miehen esikoispojalleen nikkaroima hoitopöytä, mutta se oli lällyn sininen. Maalasin sen itse ehkä vielä tylsemmän valkoiseksi, mutta onneksi kaapista löytyi purkki oranssia askartelumaalia, jolla pääsin vähän koristelemaan!


Seinään nojaavia hyllylevyjä on kaksi ja ne tulevat seinälle hoitopöydän yläpuolelle. Reunapitsit virkkasin ihan vaan oranssista seiskaveikasta, kun sitä sattui kaapissa olemaan. Naulasin pitsit hopeisilla nastoilla ja ne pysyvät yllättävän hyvin, vaikka pitsi oli paksua ja nastan piikki lyhyt.


En tiedä mitä tuo oranssi maali on, mutta se osoittautui mahtavaksi! On ainakin tähän asti kestänyt kaikenlaisia kolhuja, mutta lähtee silti saippuavedellä pyyhkimällä pois. Hoitopöytään voi siis vaihtaa mieleisensä kuvat kun vanhoihin kyllästyy.

Tällä hetkellä hoitopöytä on paljon siistimpi ja hoitotason pehmusteeseenkin olen jo ommellut päällisen. En vaan millään jaksaisi ottaa uusia kuvia! Ehkä sitten kun mies viitsisi ruuvata nuo hyllyt seinälle... Hoitotason pehmuste on kirkkaan vihreä ja hyllyihin tulee näillä näkymin punaisia säilytysrasioita, joten kokonaisuus ei ole jäämässä näin oranssiseksi! :)


Ihanaista kissainspiraatiota meille tuo mm. tällainen kaunokainen. Aili on maailman pienin kissa (ja saanut siksi lempinimen Lilli). Neiti täyttää ensi syksynä kaksi vuotta, mutta on edelleen vain parikiloinen!


Isoveljestä en tähän hätään löytänyt kovin edustavaa kuvaa... Mikron laatikkoa on säilytetty olohuoneessa, sillä meidän olisi tarkoitus viedä miehen siskolle muuttolaatikoksi parin muun laatikon ohella. Voi olla, että laatikko kuitenkin tuhoutuu ennen kuin pääsee matkaan, niin kauhean jännittävää tuosta sivussa olevasta reiästä on sinne mennä :D

<3, Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit!