maanantai 30. toukokuuta 2011

Kuvakisailua


En juuri ikinä osallistu mihinkään kilpailuihin, varsinkaan sellaisiin joiden eteen pitää nähdä vaivaa. Nyt osallistuin kuitenkin Vauva-lehden hauskaan arvontaan jossa kootaan samalla kuvagalleriaa lastenhuoneista. Meidän huonetta voit äänestää täällä.

lauantai 28. toukokuuta 2011

Ostin Jessen sänkyyn Ikeasta vuodekatoksen luomaan vähän tunnelmaa lastenhuoneeseen. Mielestäni se kaipaa vielä jotain, pillihimmeli voisi olla aika upea!




Kun Lyyti joskus isona siirtyy Jessen sänkyyn nukkumaan, saa Jesse meidän vanhan metallirunkoisen. Kunnianhimoinen tavoitteeni on, että saan siihen mennessä virkattua siihen päiväpeitteen. Isoäidin neliöitä tarvitaan viitisen sataa, mutta onneksi mulla on aikaa. Ja taatusti riittävästi jämälankaa!


torstai 26. toukokuuta 2011

Hei kaikki uudet lukijat ja tervetuloa! Ihanaa, että teitäkin on tullut vaikka päivitystahti on mitä on.

Me ostimme tässä hiljattain kakkosautoksi pikkuisen Fiat Punton. Teimme Lyytin kanssa urotyön ja ajoimme sillä 300km Kaustiselle ihan kahdestaan. Ja hyvin meni! Mummolassa Lyyti oli oikein suosittu vieras, leikkiseurasta ei ollut pulaa.










Kotona Lyyti on ulkoillut uudessa Minymon haalarissaan, joka on ollut tosi hyvä! Ohut ja mukava päällä. Keinuminen on tällä hetkellä suosikkihommaa, kakkosena tulevat hiekkalaatikko ja porkkanaloikumäki. Podemme pientä lakkipulaa, joka toivottavasti korjaantuu viimeistään tänään niin päästään tuosta jenkkihuivista eroon :) Ylemmissä kuvissa Lyytillä on Saran pipo. Aika ihana sekin, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan meidän tyylinen.


torstai 5. toukokuuta 2011

Lyytin uusi liivi ja muutama kirpparilöytö

Vaihdoimme asunnossamme järjestystä. Lyytin sänky muutti lastenhuoneeseen, vierassänky taas sieltä olohuoneeseen ja työpöytä vierassängyn tieltä makkariin. Olohuone on aivan uskomattoman tilavan tuntuinen nyt, samoin lastenhuone. Makuuhuone ei, mutta kukapa sitä ylimääräistä tilaa tarvitseekaan nukkuessaan ja tässä tietokoneella istuessaan.







Temposta virkkailin Lyytille liivin. AnniP on virkannut myös keltaisia liivejä, tosin umpinaisia. Minä tein avonaisen, ettei olisi pienelle liian tukala. Omasta päästä kolmena kappaleena ja yllättävän sopiva tuosta tuli, kun en pahemmin mallaillut käyttäjää vasten tehdessäni.




Pikakierroksella kirpparilta löytyi lisää legoja. Meillä alkaa olla näitä jo paljon! Palikoita ei ennestään ollutkaan, mutta nyt niitä saatiinkin heti kerralla kymmenisen kappaletta. Mikko Mallikas on yksi meidän lemppareista, joten Milla-kirja oli myös hyvä löytö.



Kaksi lasista kukkalautasta olivat aivan liikuttavan ihania, sopivat täydellisesti anopin antamien kulhojen seuraksi. Tällaisista välikokoisista tarjoiluastioista meillä onkin ollut pulaa. Aina kaikki on pöydässä tarjolla liian isoissa tai liian pienissä astioissa.



Ailin mielestä paras kirpparilöytö oli lautasten suojana ollut sanomalehti.